APR Webdesign

Seo, webdesign en internetmarketing voor bewuste ondernemers

Top deals

Voor zowel kleine als middelgrote ondernemers maken wij professionele websites en webshops voor elk budget. 

Zo is het al mogelijk om een website vanaf €200 en een webshop vanaf €400 te laten maken op basis van een template! (voorgemaakt ontwerp)

Als webdesignbureau met 12+ jaar ervaring spannen wij ons in zodat jouw boodschap zo goed mogelijk tot uiting komt.

Ben je dus op zoek naar een partner om jouw nieuwe website of webshop te laten maken? Wij helpen je graag!

professionele webdesign
unieke websites

Elke onderneming is uniek

Elke onderneming is uniek en vereist een website die past bij haar specifieke behoeften en doelstellingen. Daarom bieden we verschillende opties.

Bij ons is het zowel mogelijk om een simpele en goedkope website of webshop te laten maken als een compleet maatwerk webdesign.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij weten wat er nodig is.​

Omdat wij al ruim 10 jaar bezig zijn met het verzorgen van zowel webdesign als zoekmachine optimalisatie voor meerdere ondernemingen, weten wij precies wat je nodig hebt om betere online resultaten te behalen.

Ook goed om te weten is dat  wij een full service internetbureau zijn.
Dit betekent dat wij je niet alleen met een nieuwe website kunnen helpen maar ook op het gebied van e-commerce, online marketing, SEO en hosting kunnen ontzorgen.

Jij hebt hierdoor slechts één aanspreekpunt.
Het Resultaat? Het communiceren gaat een stuk gemakkelijker en sneller!

Visueel aantrekkelijke vormgeving

Een visueel aantrekkelijke website trekt de aandacht van bezoekers en nodigt hen uit om verder te lezen en te ontdekken wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een professioneel en stijlvol ontwerp, gecombineerd met hoogwaardige afbeeldingen en aansprekende typografie, draagt bij aan een positieve indruk van jouw merk. Daarnaast is het belangrijk om een consistent kleurenschema en visuele stijl aan te houden om een uniforme merkidentiteit te creëren.

Visueel aantrekkelijke website

Wat kost zo'n goedkope website of webshop dan?

Simpel website

Onze voordeligste optie

€200 éénmalig + €35 p/m
 • Simpele website
 • Keuze uit diverse voorgemaakte ontwerpen
 • In jouw huisstijl kleuren met logo
 • Zelf aanpasbaar
 • Maximaal 5 pagina's
 • Elke maand 0,5 uur hulp
 • Updates & back-ups
 • Inc. domeinnaam, hosting
 • Inclusief zakelijke e-mail
 • Extra uitbreidingen mogelijk tegen meerprijs
Van A tot Z begeleid
*Alles vooraf duidelijk en zonder contract of verborgen letters.

Prijzen excl. 21% BTW

Simpel webshop

Onze voordeligste optie

€400 éénmalig + €55 p/m
 • Simpele webshop
 • Hulp en begeleiding
 • Keuze uit diverse voorgemaakte ontwerpen
 • In jouw huisstijl kleuren met logo
 • Zelf aanpasbaar
 • Updates & back-ups
 • tot 100 producten
 • Inc. iDeal ect.
 • Inc. domeinnaam, hosting
 • Inclusief zakelijke e-mail
 • Extra uitbreidingen mogelijk tegen meerprijs
Van A tot Z begeleid
*Alles vooraf duidelijk en zonder contract of verborgen letters.

Prijzen excl. 21% BTW

Niet precies wat je zoekt?

Wil je liever een geheel uniek ontworpen website of webshop welke 100% is afgestemd op jouw wensen? Een website met (veel) meer pagina’s of extra functies die hierboven niet staan genoemd? Dat kan natuurlijk ook!

Lees hierover meer op onze website of webshop pagina. Liever persoonlijke advies? Neem dan contact met ons op.

Ondersteuning van A tot Z

Bij APR Webdesign bieden we een uitgebreide ondersteuning van A tot Z om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Ons doel is om jouw onderneming te laten groeien en dit doen we niet alleen door de ontwikkeling van  effectieve en moderne websites maar ook kunnen we jou helpen met geoptimaliseerde teksten en online marketing.

Jouw boodschap

Het overbrengen van jouw unieke boodschap op een manier die jouw doelgroep aanspreekt kan soms een uitdaging zijn. Bij APR Webdesign begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw verhaal op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren.

Daarom staan we klaar om je te helpen bij het verwoorden van jouw boodschap en het creëren van pakkende teksten die jouw bezoekers zullen aanspreken.

Brainstormen

Bij APR Webdesign geloven we dat een sterke samenwerking tussen ons team en onze klanten essentieel is voor het realiseren van de best passende oplossing voor jouw onderneming.

We zijn ervan overtuigd dat het uitwisselen van ideeën en het combineren van onze expertise met jouw inzichten en ervaringen leidt tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen.

 

Advies in hosting

Een succesvolle online aanwezigheid gaat verder dan alleen een goed ontworpen en geoptimaliseerde website. Het kiezen van de juiste hostingoplossing speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van jouw online onderneming.

Bij APR Webdesign begrijpen we het belang van een solide hostinginfrastructuur en zijn we er om jou te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de meest geschikte hostingoplossing voor jouw bedrijf.

De volgende stap

Na het ontwikkelen van een moderne en effectieve website, is het tijd om de volgende stap te zetten en je te richten op het vergroten van je online zichtbaarheid.

Bij APR Webdesign bieden we een complete ontzorging op het gebied van SEO en online marketing, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van jouw onderneming, terwijl wij werken aan het aantrekken van meer bezoekers en het genereren van meer leads voor jouw bedrijf.