APR Webdesign

Seo, webdesign en internetmarketing voor bewuste ondernemers

Ben jij van plan om zelf een bedrijf te beginnen? In dit artikel vind je alles wat je nodig hebt om dit te doen. Zelf een bedrijf beginnen is veel gemakkelijker dan de meeste mensen denken. Dat komt niet alleen omdat het proces van inschrijving eenvoudig is, maar ook omdat de overheid veel gunstige maatregelen heeft ontwikkeld om starters te helpen. Zo wordt het steeds goedkoper om je eigen bedrijf te beginnen. Als eerste heb je natuurlijk een goed bedrijfsplan nodig. Bedenk je dus goed wat voor diensten of producten jij wilt verkopen en hoe je die gaat ontwikkelen. Ook is het belangrijk om te weten hoe je klanten gaat werven en of het publiek geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Zodra je een goed plan hebt, kun je je gaan registreren bij de Kamer van Koophandel.

Je registreren bij de Kamer van Koophandel

Je registreren bij de Kamer van Koophandel is erg eenvoudig. Je kunt op de website van de KvK een afspraak maken om je bedrijf te beginnen. Vervolgens moet je een formulier invullen met de gegevens die de Kamer van Koophandel nodig heeft om jou officiëel in te schrijven. Ook moet je natuurlijk je id-bewijs meenemen naar de KvK. De Kamer van Koophandel heeft een aantal gegevens nodig over jouw toekomstige bedrijf. Een belangrijk gegeven voor de KvK is je zakelijk postadres. Je hebt namelijk een zakelijk adres nodig als KvK inschrijfadres. Hiervoor kun je het beste je bedrijfspand gebruiken. Als starter heb je echter niet altijd een bedrijfspand, bijvoorbeeld omdat je vooral thuis of bij de klant thuis werkt.

Geen bedrijfspand?

Als je geen bedrijfspand hebt, is het ook mogelijk om je privé adres te gebruiken voor de KvK inschrijving. Veel ondernemers willen dit echter liever niet om wille van hun privacy. Ze houden privé en werk liever gescheiden. Je kunt dan als alternatief een virtueel adres bij de KvK inschrijven. Een virtueel adres is een postbus die jij aanschaft om je zakelijke post naartoe te kunnen sturen. Je post wordt daar dan voor je ingescand en naar je gemaild. Zo hoef je je privé adres niet te gebruiken bij de KvK en blijf je anoniem. Wel ontvang je snel je zakelijke post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *