APR Webdesign

Seo, webdesign en internetmarketing voor bewuste ondernemers

Als je een website hebt dan wil je natuurlijk dat die gevonden en bezocht wordt. Of het nu om ene informatieve website gaat, een webshop of een website van een ondernemer, het is de bedoeling dat de juiste mensen jouw website weten te vinden voor de diensten, informatie of producten die ze zoeken en die jij ze kunt bieden. De concurrentie is vaak groot en dan is het belangrijk dat jouw website eruit springt tussen de zoekresultaten. Om te beginnen is het belangrijk dat je zo hoog mogelijk staat in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Gebruik de juiste zoekwoorden

De kunst is om je website te voorzien van teksten die de juiste zoekwoorden bevatten. Deze worden namelijk opgepikt door de zoekmachines. Wanneer iemand op de website van Google juist die zoekwoorden intypt die op jouw website te vinden zijn dan maak je een goede kans op een goede score. Plaatsnamen werken daarbij bijvoorbeeld vaak goed. Een slotenmaker in Amsterdam, een schoonheidsspecialiste in Hilversum of een glazenwasser in Breda doen er dus goed aan om de plaats waar zij werken te verwerken in de teksten op hun website. Daarbij is het dan ook wel weer de kunst om niet te overdrijven. Google wordt steeds slimmer en herkent spam van een afstand.

Teksten voor internet schrijven is een vak apart

Het is soms nog niet zo eenvoudig om een goede tekst voor je website te schrijven. Als je niet zo vaardig bent met taal kun je dit ook overlaten aan een professioneel tekstbureau zoals De Contentbank. Een vakbekwame tekstschrijver kan teksten schrijven voor je website die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines of, met andere woorden, de juiste zoekwoorden bevatten om ervoor te zorgen dat je website goed gevonden wordt. Zoekwoorden kunnen door een klant zelf worden aangeleverd. Als je het lastig vindt om te bedenken welke zoekwoorden het beste scoren kun je dit ook met het tekstbureau bespreken. Zij kunnen, op basis van ervaring, suggesties doen voor goede zoektermen.

Wil jij ook een goed bezochte website?

Heb je veel tijd en geld besteed aan een mooie website? Dan wil je natuurlijk dat die goed bezocht wordt. Zorg er daarom voor dat je in de content op je website de juiste zoekwoorden hebt verwerkt voor een hoge score bij de populairste zoekmachines. Wil je het schrijven van teksten voor je website aan een professional overlaten? Bezoek onze website voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *