APR Webdesign

Seo, webdesign en internetmarketing voor bewuste ondernemers

Om meer bezoekers op je website te krijgen om zo online meer te groeien zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen. Hieronder geven we jou 3 tips waar je, zonder veel kennis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) te hebben, zelf mee aan de slag kunt gaan.

1. Kwalitatieve inhoud

Zorg voor kwalitatief hoogwaardige inhoud op je website om bezoekers via zoekmachines aan te trekken. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt met relevante en unieke inhoud. Zorg ervoor dat je teksten waarde toevoegen voor de bezoeker, goed geschreven zijn en dat je afbeeldingen en/of video’s optimaal gebruikt waar dit van toepassing is.

2. Maak gebruik van Social media

Maak gebruik van sociale media om je website te promoten. Deel regelmatig links naar je website op je sociale media-accounts, en nodig je volgers uit om je website te bezoeken. Hierdoor kun je nieuwe bezoekers naar je website trekken en je zoekresultaten verbeteren.

3. Hou het overzichtelijk

Zorg voor een goede technische structuur van je website. Dit betekent onder andere dat je duidelijk aangeeft waar jouw pagina’s over gaan, dat je meta-tags en URLs goed zijn opgesteld en dat je interne links gebruikt om je inhoud te organiseren. Dit maakt het voor zoekmachines makkelijker om je inhoud te indexeren.

Hou er rekening mee dat de bovenstaande tips slechts het begin zijn. Door het toepassen van de bovenstaande tips ben je goed op weg om beter vindbaar te worden. Naast de bovengenoemde punten zijn er nog veel meer manieren om je online vindbaarheid te verbeteren.

Heb je naar aanleiding van deze tips vragen of wil je hulp met het online beter vindbaar worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, APR Webdesign helpt je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *